اقدامات دفتر پیشخوان مهریه
اقدامات دفتر پیشخوان مهریه:
اقدامات دفتر پیشخوان مهریه در چهار بخش می باشد. این اقدامات جهت سهولت و دسترسی بهتر به اداره پنجم مهریه انجام می شود. برای اجرای مهریه در ابتدا باید به دفتر ازدواجی که در آنجا عقد انجام شده مراجعه کنید. بعد از صدور اجرائیه و تشکیل پرونده در اداره اجرای ثبت، برای ارائه درخواست جدید باید به یکی از دفاتر یشخوان مهریه مراجعه کنید.
1-شناسایی اموال بدهکار:
این درخواست که به استعلام سه گانه معروف است شامل این موارد می شود:
الف)استعلام املاک بدهکار از سامانه جامع ثبت اسناد و املاک کشور
ب)استعلام خودرو بدهکار از طریق راهور
ج) استعلام حسابهای بانکی بدهکار از طریق بانک مرکزی
2- ممنوع الخروجی:
طلبکار می تواند در قبال مبلغ مشخصی، بدهکار را ممنوع الخروج کند. یعنی بدهکار تا بدهی خود را نپردازد نمی تواند از کشور خارج شود.
3- توقیف اموال بدهکار:
یکی از مهمتزین اقدامات دفتر پیشخوان توقیف اموال بدهکار می باشد. هر گاه اموالی از بدهکار سراع داشته باشید و یا با استعلام سه گانه اموالی از بدهکار شناسایی گردد، می توانید نسبت به توقیف آن از طریق دفتر پیشخوان مهریه اقدام نمائید. انواع درخواست برای توقیف اموال بدهکار به شرح ذیل می باشد:
الف) توقیف حقوق و مزایای بدهکار از طریق محل کار:
از دیگر اقدامات دفتر پیشخوان مهریه می باشد. برای انجام آن اعلام محل کار بدهکار و نشانی آن الزامی است.علاوه براین شماره شبای بستانکار( طلبکار) هم لازم است تا مبالغ کسر شده از حساب بدهکار، ماهیانه واریز گردد.
ب) توقیف سهام بدهکار از طریق سازمان بورس و اوراق بهادار:
سهام بدهکار از طریق کدملی بدهکار قابل شناسایی و توقیف است.
ج) توقیف املاک بدهکار:
جهت توقیف ملک اطلاع از نشانی ملک، کافی نیست و باید حتما پلاک ثبتی ملک ارائه شود. اگر به هردلیلی موفق نشدید پلاک ثبتی ملک را پیدا کنید. با درخواست استعلام از سامانه جامع ثبت اسناد و املاک کشور، این کار انجام خواهد شد.
د) توقیف حسابهای بانکی:
از طریق مکاتبه با اداره مرکزی هر بانک انجام می شود.
ه) توقیف خودرو:
از دیگر اقدامات دفتر پیشخوان مهریه است که از طریق راهور انجام می شود. در ابتدا خودرو توقیف سندی می شود. یعنی بدهکار دیگر نمی تواند آن را به کسی منتقل کند. در مرحله بعد به درخواست طلبکار، خودرو توقیف فیزیکی می شود و به پارکینگ منتقل می شود.
و)توقیف اموال بدهکار نزد ثالث:
نظیر ودیعه مسکن و یا طلب بدهکار از شخص ثالت ، دیه و یا بیمه نزد شرکتهای بیمه.
ز)توقیف اموال منقول:
اموال منقول بدهکار نظیر اموالی که بدهکار در مغازه، کارگاه و یا هرجای دیگر دارد و توسط طلبکار معرفی می گردد.
ح)توقیف سهم الارث بدهکار:
در مواردی که پدر و یا مادر بدهکار فوت کرده و اموالی به بدهکار به ارث می رسد، طلبکار می تواند با معرفی مورث( فرد فوت شده) به همراه گواهی فوت و انحصار وراثت،اقدام به شناسایی و یا توقیف سهم الارث بدهکار نماید.
ط) توقیف خط تلفن همراه:
از طریق شرکت همراه اول و یا سایر اپراتورهای تلفن همراه انجام می شود.
4-سایر اقدامات دفتر پیشخوان مهریه
سایر درخواستها نظیر اعلام وکالت وکلای محترم، درخواست توقیف فیزیکی خودرو، معرفی امین، درخواست نیابت به شهرستانها زمانی که مالی از بدهکار در آن شهر معرفی شود. همچنین درخواست کارشناسی و مزایده، اعتراض به عملیات اجرایی توسط دفتر پیشحوان 348 تهران انجام می گردد و به اداره پنجم مهریه ارسال می گردد.
نکات مهم:
1- کلیه درخواستها به صورت حضوری بوده و به همراه داشت کارت شناسایی و شماره پرونده الزامی است.
2- نشانی دفتر پیشخوان مهریه 348 تهران: خیابان رودکی(سلسبیل) نرسیده به هاشمی- رو به روی پاساژ آیدین، پلاک 469- طبقه 2- واحد 7 می باشد.
3- ساعات کار دفتر 9 صبح تا 5 عصر می باشد.
2- انجام اجرای مهریه یک کار حقوقی است که نیازمند تجربه و اطلاع از مقررات و قوانین می باشد. جهت انجام مشاوره حقوقی و اجرای ثبت، می توانید از راهنمایی و مشاوره وکلا و مشاوران دفتر پیشخوان مهریه استفاره کنید( مشاوره به صوزت حضوری و با هماهنگی قبلی می باشد.)
3-دفتر پیشخوان مهریه به پرونده شما در اداره پنجم اجرای مهریه دسترسی ندارد. جهت اطلاع از روند اجرایی پرونده با اخذ نوبت اینترنتی به اداره اجرای مهریه مراجعه فرمائید.
4- با توجه به حجم بالای پرونده ها در اداره اجرای مهریه، روند نوبت دهی اینترنتی طولانی است.
5-اقدامات دفتر پیشخوان مهریه، صرفا اخذ درخواستتها و مشاوره حقوقی می باشد. جهت اخد نوبت اینترنتی به کافی نت مراجعه فرمائید.
نشانی و تلفن سایر دفاتر پیشخوان مهریه در تهران