سهمیه طلاق
سهمیه طلاق:
سهمیه طلاق عنوان طرحی بود که از اواخر سال 98 در کلیه دفاتر ازدواج و طلاق سراسر کشور اجرایی شد. بر اساس این طرح هر دفترخانه می تواند به تعداد میانگین طلاق های ثبت شده سال گذشته در همان شهر، بعلاوه 20 درصد، در سال طلاق ثبت کند.
دیدگاه موافقان:
موافقان معتقدند بسیاری از زوجین پس از اخذ رای از دادگاه به طرق مختلف به دفاتر ازدواج و طلاق کنار دادگاه ها هدایت می شدند. که این مسئله باعث می شد خیلی سریع ثبت طلاق انجام شود. باید در نظر داشته باشیم که رای طلاق صادره از دادگاه برای ثبت سه ماه زمان دارد.عملا زوجین می توانند در این سه ماه، فرصتی داشته باشند برای تفکر بیشتر و احتمالا برگشت به زندگی. اما در سالهای اخیر یکی از آسیبها درحوزه طلاق دفاتر کنار دادگاهها بودند، که به طرق مختلف زوجین به این دفاتر هدایت می شدند. بنابراین ثبت طلاق فوری و بسیار سریع انجام می شد.
علاوه بر این موافقان معتقدند که تقسیم طلاق باعث می شود که از تجمیع بیش از حد کار در برخی از دفترخانه ها جلوگیری شود. این دفترخانه ها به طرق مختلف از جمله نزدیکی به دادگاهها و …حجم بسیاری از طلاقها را ثبت می کردند. بنابراین این طرح می تواند تا حدودی عدالت در میزان درآمد را در میان دفترخانه ها تامین کند.
دیدگاه مخالفان:
از سوی دیگر برخی معتقدند ما نباید مردم را محدود کنیم. این می تواند باعث دردسر و گرفتاری مردم برای پیدا کردن دفاتری شود که هنوز سهمیه آنها تکمیل نشده است.
با توجه به اینکه در نیمه دوم سال سهمیه برخی از دفترخانه های ازدواج و طلاق تکمیل گردیده است. کلیه مراجعان می توانند با مراجعه به سایت سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، از دفترخانه هایی که هنوز سقف طلاق آنها پر نشده است مطلع گردند.
مدارک لازم برای ثبت طلاق توافقی
Yay google is my king aided me to find this great web site! Nancee Lenci Orvas
Excellent article. I am dealing with many of these issues as well..| Jillana Waldo Dulcine
Awesome information! Such a wonderful reference! Thanks for all the hard work you have obviously put into this! Leola Dal Leeanne